Oferă valoare business-ului tău cu tabletele Zebra ET40/ET45 – robuste și ergonomice, pot fi integrate rapid în fluxul de lucru al oricărei companii

 București, August 2022. Smart ID România, unul din cei mai importanți furnizori de tehnologii inovative și echipamente mobile pentru cele mai principalele industrii, aduce în portofoliu un nou dispozitiv mobil adresat mediilor intensive de lucru. Tabletele Zebra ET4X sunt dedicate utilizării profesionale în Retail, Logistică, Transporturi, Horeca și Evenimente. În contextul economic actual, dinamic și turbulent, un pilon de bază al unui business de succes îl reprezintă eficientizarea operațiunilor desfașurate în scopul unui workflow neîntrerupt. În acest sens, tabletele Zebra oferă un raport calitate-preț foarte bun pentru angajații din prima linie, durabilitate și utilizare îndelungată în condiții intensive de lucru.

 Luând în considerare nevoile pieței pentru operativitate rapidă și administrare simplă, tabletele Zebra ET40/45 nu necesită operațiuni suplimentare pentru pregătire și pot fi integrate imediat în activitatea angajaților. Aceste echipamente mobile de uz profesional încorporează un cititor de coduri de bare pentru activitățile care necesită un volum mare de scanare și sunt construite pentru a oferi robustețe fără achiziționarea unei carcase suplimentare de protecție.

Smart ID, dezvoltator de soluții proprii de automatizare personalizate și complete, pentru procese complexe și intense, se adresează în principal companiilor din industrii precum comerț, logistică și producție, cu scopul optimizării costurilor și creșterii productivității.

 Răzvan Drăgoi, Deputy General Manager Smart ID, apreciază evoluția turbulentă a pieței: “Mediile intensive de lucru se află într-o perioadă de digitalizare și transformare accelerată generate de apariția unor fenomene pre și post pandemie. Aceste fenomene au generat serioase dezbateri cu privire la necesitatea adaptării organizațiilor, fie ca sunt ele instituții sau companii, cât mai optim la provocarile curente.”

Smart ID este una din companiile care s-au adaptat rapid, anticipând fenomenele pre și post pandemie în ceea ce privește direcția transformărilor accelerate – digitalizare, mobilitate, automatizare și chiar monitorizare remote.

 Tabletele Zebra ET40/ET45 sunt destinate pentru a răspunde nevoilor acestor companii de a-și desfășura activitatea în flux de lucru continuu. Instrumentele Zebra Mobility DNA asigură funcționalitatea continuă a echipamentelor și optimizează utilizarea acestora pe parcursul întregului ciclu de viață.

 Noile tablete Zebra ET40/ET45 sunt subțiri, versatile, au aspect asemănător tabletelor de uz privat, însă sunt fiabile, robuste, ușor de transportat de către angajații unităților mobile din teren, ce activează în industrii precum logistică și transporturi, producție, utilități, însă și retail, evenimente și HORECA.

 Tableta Zebra ET40/ET45 oferă valoare adăugată în activitatea angajaților din prima linie, fiind dotate cu display de 8″ si 10″, Android GMS și WiFi 6: design modern, interfață prietenoasă, și opțiuni eficiente de comunicare. Ergonomice si robuste, noile tablete Zebra ET4X au o durată sporită de funcționare a bateriei, fiind prevăzute pentru uz îndelungat, de mai mulți ani, în condiții intensive de lucru.

 Îmbunătățește productivitatea angajaților tăi, cu ajutorul noilor Tablete Zebra Robuste ET40/ET45

Alege dimensiunea display-ului, pentru a lucra mai rapid și mai inteligent Ecranul de 8″ este utilizat în principal pentru angajații care au nevoie să transporte ușor echipamente compacte, ce pot fi rapid utilizate în orice situație, în timp ce display-ul de 10″ este potrivit pentru o vizualizare mai ușoară, de ansamblu, a unor interfețe de aplicații bogate în informații.

 Rămâi informat oriunde ai fi, cu cea mai rapidă conexiune wireless

Obții cele mai rapide viteze Wi-Fi și celulare cu Wi-Fi 6 și 5G. Tableta Zebra ET40, dotată cu Wi-Fi este ideală pentru utilizare în interior, spre exemplu în industrii precum retail și ospitalitate. În schimb, ET45, dotată cu Wi-Fi și rețea celulară, acoperă un alt segment de business, aducând valoare adăugată în activitățile de curierat, precum și în mediile exterioare de lucru ce implică deplasări pe teren.

Pentru a crea o soluție wireless completă, puteți conecta căști fără fir, imprimante și alte echipamente dotate cu Bluetooth. Îmbunătățești controlul și trasabilitatea afacerii activând localizarea pentru urmărirea locației șoferului.

Utilizează Zebra ET40/ET45 în mai multe schimburi, prin puterea superioară a bateriei                                   Opțiunile de alimentare mențin tabletele în funcțiune pentru utilizarea pe mai multe schimburi, în timp ce bateriile PowerPrecision de la Zebra ajută la gestionarea mai eficientă a acumulatorului de baterii. Totodată, ideal pentru lucrul pe schimburi, există opțiunea de a obține putere constantă cu ajutorul bateriei secundare interschimbabilă în timpul utilizării.

Transformă noile tablete Zebra ET40/ET45 în POS mobil

Cu ajutorul tabletelor Zebra ET4X poți crea soluții inovative de plată, spre un POS mobil sau un POS hibrid complet, gata de implementare, cu hub pentru punct de vânzare și stand de prezentare.

Obții un scanner integrat de clasă mondială

Indiferent ce tip de scanare ar fi necesar în cazul business-ului tău, există un motor de scanare Zebra potrivit pentru lucrare – de la scanarea standard, simplă și precisă, de tip „point-and[1]shoot” până la un scanner avansat pentru a captura codurile echipamentelor ținute în mână sau chiar la distanță, în altă zonă a încăperii. Întreaga gamă de scanner-e oferă garanția performanței Zebra: capturează pentru prima dată într-o fracțiune de secundă practic fiecare cod de bare, în orice stare.

Realizează fotografii la rezoluție ultra-înaltă

Faceți fotografii clare și detaliate pentru dovada stării și livrare, audituri vizuale de merchandising în magazin pentru a asigura calitatea și conformitate și nu numai.

Îmbunătățește comunicarea echipei de lucru cu ajutorul apelurilor video

Reduceți timpul și erorile din fluxurile de lucru prin intermediul apelurilor video: spre exemplu, într-un hotel, personalul de menaj poate arăta colegilor de la întreținere o scurgere robinet care necesită reparație imediată. Totodată, noua tabletă Zebra poate fi utilizată pentru second opinion – un tehnician mai puțin experimentat poate solicita de la distanță ajutorul colegilor pentru diagnostica și remedia situația.

 Răzvan Drăgoi apreciază că înțelegerea completă a nevoii reprezintă etapa de bază pentru identificarea celui mai eficient echipament:

 “În aceste medii lucrează grupuri de angajați în interiorul unor spații foarte mari, pe teren sau în vehicule. Acești angajați au avut întotdeauna nevoie de o tabletă/laptop care să ruleze aplicații la cea mai mare viteză, care să poată fi folosită indiferent de condițiile atmosferice, soare puternic, întuneric, praf, noroi, umezeală, în medii ostile și foarte ostile, care adesea este scăpată accidental pe ciment și care continuă să funcționeze indiferent de situație.” Pentru fiecare tip de business, indiferent de condițiile de lucru, consultanții Smart ID vor veni mereu în ajutorul tău, pentru a-ți oferi soluții personalizate, ideale pentru orice necesitate. “Smart ID este integrator de soluții pentru medii intensive de business și deseori, în anumite proiecte mari, este partener strategic în proiecte în medii critice, unde viteza de răspuns este uneori incredibil de imaginat”, adaugă Răzvan Drăgoi, Deputy General Manager Smart ID.

Despre Smart ID Smart ID

Este liderul recunoscut al domeniului IT în România. Ne-am creat renumele de cel mai important furnizor şi integrator de tehnologii de vârf care transformă spectaculos mediile intensive de lucru, la un nivel neatins până acum. Oferim aplicaţii conectate, în timp real, cu ajutorul cărora clienţii noştri se pot mişca natural în mediul hibrid fizico-digital. Pentru a reduce costurile proceselor cuprinse între plasarea comenzii şi livrarea către client, Smart ID pune la dispoziţia clienţilor săi know-how şi experienţă în implementări complexe, simplificarea proceselor, soluţii şi echipamente mobile, automatizare şi robotizare, în contextul unei înţelegeri profunde a transformării digitale.